Iines-ilveksen testiryhmä..

Ranuan päiväkotien ja perhepäiväkotien lapset kävivät testaamassa Iines ilveksen puuhaluolan. Heitä olivat opastamassa itse Iines-ilves sekä 3 eläinpuiston tonttua.  Lapset sekä päiväkotitätit ja perhepäivähoitajat totesivat Iines ilveksen puuhaluolan mahtavaksi kohteeksi, jossa riittää leikkipaikkoja moneen makuun! Lapset tuntuivat ihastuneen kaikkein eniten Taikalinnan lohikäärmeeseen sekä viidakkopomppulinnaan. Myös Tiikeripallomeri ja pienautot keräsivät paljon kiitosta!

Päiväkotilasten kommentteja;

“oli mukavaa pomppia”, “hypin pomppulinnatta taivaateen atti”, “oli paljo porukkaa mutta ei liikaa”, “jalkapalloukkelit pelati”,  “uin…pallojen kans”,  “toukan selässä oli mukavaa”, “siellä oli lohikäärme”,  pallomeressä sai heitellä, oli mukavaa”, ” ei ollu mittää tympiää”, “kaikkia oli tarpeeksi”.

Aikuisten kommentteja;

“hienoa, että pomppulinna kesti aikuisen, on tarpeen silloin kun aran lapsen kanssa tutustuu touhuiluun”, “WC:t mukavasti lähellä”,  “pieni kioski samassa tilassa tosi hyvä”, “meidät otettiin ystävällisesti vastaan”, “hyvä paikka pienillekkin lapsille”, ” aika kului nopeasti, tunti sopiva aika”, “juotavaa hyvä olla mukana”, ” kukaan ei sanonut: lähetään jo pois!”, “lapset saivat kerrankin “riehua” luvan kanssa”.

Ranuan eläinpuisto kiittää testiryhmää onnistuneesta päivästä!

Ranuan eläinpuistossa sijaitseva Iines ilveksen puuhaluola avaa virallisesti ovensa 18.kesäkuuta ja on avoinna joka päivä klo 11 – 18 aina 7.elokuuta asti.

Kuvat: Tommi Hinno

Post to Twitter Post to Facebook


Write a comment

You need to login to post comments!