Jääkarhun pentu 54 vrk

Ranuan eläinpuiston jääkarhun pentu alkaa jo näyttää karhunpennulta. Sen silmät ovat auki ja ensimmäiset hampaatkin ovat puhjenneet. Painoa on arviolta kertynyt jo kolme kiloa! Pennun päivät kuluvat edelleen syöden ja nukkuen, ja kasvaen…

 

 

Venus on hyvin hellä ja perusteellinen emo, joka puhdistaa pentuaan jokaisella imetyskerralla jopa kymmeniä minuutteja.  Emo on nyt paastoonut yli kaksi kuukautta, mutta ei vieläkään ole osoittanut olevansa nälkäinen. Luonnossa jääkarhuemo on syömättä jopa viisi kuukautta, niinpä eläintenhoitajat eivät ole Venuksen käytöksestä huolissaan.

 

Pennun liikkeet jäntevöityvät kaiken aikaa, kun sen koordinaatiokyky kehittyy. Vielä se ei kuitenkaan osaa kävellä.

 

Post to Twitter Post to Facebook


Write a comment

You need to login to post comments!