Jehu-karhu sai seurakseen Ähtärin...

Viime keväästä asti aitaustaan yksin asuttanut kaksivuotias Jehu-karhu sai seuraa ähtäriläisestä naaraskarhusta. Malla-karhu on vuoden Jehua vanhempi ja tässä vaiheessa hieman sitä kookkampi. Kahdesta nuoresta naaraskarhusta Ähtärin karhujenhoitaja oli valinnut Ranualle rauhallisemman, turhia hötkyilemättömän karhuneidon. Jo matkalla Ähtäristä Ranualle Malla osoitti olevansa maineensa veroinen; kuljetushäkin oljilla maaten ja välitarkastuksilla omenaa syöden matka sujui paremmin kuin hyvin. Mallan matkasta kertoo lisää MTV3:n 45minuuttia- ohjelma keskiviikkona 4. huhtikuuta.

 

Yhteiselon alku on aina jännittävää, niinpä Malla totesi olevan turvallisempaa alkuun tutustua nuoreen touhukkaaseen karhukaveriinsa puusta käsin.

 

Jehu täytyi siirtää pian verkkoaidan toiselle puolelle “jäähylle”. Näin Malla sai vähän huokaista nuoren uroksen innokkailta lähestymisyrityksiltä ja saattoi tutusta rauhassa uuteen kotiinsa.

Post to Twitter Post to Facebook


Write a comment

You need to login to post comments!