Jonne jääkarhun syntymäpäiväku...

Jonne jääkarhun syntymäpäiväkutsuilla oli lähes 40 maskottivierasta ympäri Suomen. Syntymäpäiväohjelmaa juonsi Tea Hiilloste. Mukana olivat mm. Hessu Kissala Touhulasta, Herra Hakkarainen Herra Hakkaraisen talolta, Peukkis Peukalopotti Peukkulasta, PuuhaNalle Puuhamaasta, Kusti ja Terttu Tykkimäeltä, Walle-Nalle Wasalandiasta, Santeri-karhu Ähtärin eläinpuistosta, Veijari Delfiini Särkänniemestä, Matilda Merihevonen SeaLifestä, Hanna Hauki Kotkan Maretariumista, Fani-dino Santasportista, Rendi-Poro Ounasvaaralta, Topi-karhu 4h:lta, Elmeri Jääkarhu Ingmanilta, Dumle-ukko Fazerilta, Henri ja Hanna Hippo Osuuspankilta, Leevi Ahma Leviltä, Arttu ja Terttu LumiLinnasta, Hullu Poro Levi Center Hullusta Porosta, Oiva Roina Oulun jätehuollosta, Entti Lapin 4H-piiristä, Rölli Power Parkista, Kille Kirahvi Sampokeskuksesta, Musti ja Lysti Hiihtokeskus IsoSyötteeltä, Aulis-pöllö MTV3:lta, Junnu Juniorilta, Pihkaparta Nuorisokeskus Syötteeltä, Onni Orava Sokos Hotellilta, Jalmari Majava Nordealta, Reddie-koira SPR Lapin Piiristä ja Angry Birds Fazerilta.

Post to Twitter Post to Facebook