Eläintenhoitaja Pertti Saarijärvi...

Ranuan eläinpuiston eläintenhoitaja Pertti Saarijärvi palkittiin pitkästä urasta eläintenhoitajana. Pertti on ollut jo rakennusmiehenä rakentamassa eläinpuistoa ennen eläinpuiston avaamista, jonka jälkeen intendentti Elina Torvinen pyysi Perttiä töihin eläintenhoitajaksi. Pertti kouluttautui oppisopimuskoulutuksella eläintenhoitajaksi ja on työskennellyt eläintenhoitajana käytännössä koko eläinpuiston historian ajan. Pertti on kokenut kaikki eläinpuiston vaiheet ja hänellä on vankka kokemus villieläinten hoitamisesta. Ranuan eläinpuisto palkitsi Pertin taululla, jossa hän on halitusten ruskeakarhu Palle-Joosepin kanssa. Eläinpuiston henkilökunta tiesi, että juuri Palle on Pertille erityisen rakas eläin. Eläinpuisto kiittää Perttiä hänen suuresta panoksestaan eläinten hyväksi.

Post to Twitter Post to Facebook