Ranzo-jääkarhu uudessa kodissaan ...

Viikko sitten syntymäkodistaan Ranualta kohti Wieniä matkannut Ranzo-jääkarhu alkaa kotiutua uuteen kotiinsa Wienin Tiergarten Schönbrunn eläintarhassa. Ranzo ehti tutustua uuteen aitaukseensa muutaman päivän, ennen kuin sai seurakseen Lynn-nimisen naarasjääkarhun hollannista. Sikäläisten hoitajien mukaan Ranzo on sopeutunut hyvin ja se tulee mainisti toimeen Lynnin kanssa.


videon kuvasi Daniel Zupanc Wienin eläintarhassa

Jääkarhut rakastavat uimista, eikä Ranzo ole poikkeus; uuden kodin uima-allas tuli testattua heti ensimmäisenä päivänä uudessa kodissa.


videon kuvasi Daniel Zupanc Wienin eläintarhassa

Ranuan eläinpuistossa on käynnissä kesäkuvakilpailu, jonka voittaja saa palkinnoksi kahden hengen matkan Wieninn tapaamaan Ranzoa. Kilpailusta lisää Ranuan eläinpuiston nettisivuilla (www.ranuazoo.com).

Post to Twitter Post to Facebook