Hyvää jääkarhujen päivää! Ha...

Kansainvälistä jääkarhupäivää vietetään tänä vuonna lauantaina 27. helmikuuta. Ranuan eläinpuiston jääkarhut Manasse ja Venus toivottavat hyvää jääkarhujen päivää ja haluavat muistuttaa siitä, miten ilmaston lämpeneminen uhkaa niiden villien sukulaisten olemassaoloa. Kierrättämällä ja lajittelemalla jätteet sekä säästämällä energiaa jokainen meistä ihmisistä voi vaikuttaa ilmaston muutokseen ja sitä kautta jääkarhujenkin elämään. Tutustu villeihin jääkarhuihin täällä .

Päivän kunniaiksi jääkarhuille on luvassa yllätyksiä ruokintanäytöksessä klo: 12.30. Ruokintanäytökset jatkuvat päivittäin hiihtomien ajan seuraavasti: klo 12.30 villisika, jääkarhu ja dhole sekä klo 14 saukko.

Polar Bears International’s International Polar Bear Day is February 27th! Ranua Wildlife Park’s Polar Bears Venus and Manassse wish you happy Polar Bears Day. Every year, this global event draws attention to the challenges polar bears face in a warming Arctic—and how we each can help. Read more here .

Post to Twitter Post to Facebook