Kuvareportaasi eläintenhoitaja Per...

Kuvaaja Marko Junttila työsti kuvareportaasin eläintenhoitaja Pertii Saarijärvestä.  Pertti Saarijärvi on Ranuan eläinpuiston pitkäaikaisin eläintenhoitaja ja työskennellyt eläintehoitajana vuodesta 1983 lähtien.  Pertti Saarijärven päävastuualue on Ranuan eläinpuiston petoeläinpuoli.  Kuvissa mukana myös eläintenhoitajat Tero Ikonen (huuhkaajan pyydystäminen) ja Ari Kontiainen (kohtaaminen ilvesaitauksella).

Kuvasarjan tapahtumissa päivä etenee eläintenruokien valmistelusta, huuhkajan siirtoon toiseen aitaukseen. Sen jälkeen vuorossa ovat terraarion eläinten ruokinta, majavan ruokinta ja aitauksen tarkastus, saukkojen ruokinta, ilvesten ruokinta, susien ruokinta ja päivän päätteksi kahvitauko

🙂

 

Post to Twitter Post to Facebook


Write a comment

You need to login to post comments!